Usein varasto on tuotannon pahin pullonkaula.
www.lipu.fi / Etusivu
Ajankohtaista


Ei tiedotteita tällä hetkellä

Lipu yhdistää varaston tehokkaaksi osaksi tuotantoa.

Teollisuudessa raskaiden kappaleiden, kuten suurten levyjen, kankien ja putkien, perinteinen varastointi vie runsaasti tilaa, aikaa ja rahaa. Usein varasto onkin tuotannon ensimmäinen ja pahin pullonkaula.

Vuodesta 1997 lähtien Lipu on omistautunut tämän ongelman ratkaisuun. Kehittämämme täysin uudenlainen varastointijärjestelmä yhdistää varaston kiinteäksi osaksi tuotantoa ja säästää tilaa, tehostaa tuottavuutta sekä parantaa työturvallisuutta.

Hydraulisesti toimiva Lipu-varastojärjestelmä mahdollistaa suurten levyjen säilytyksen lähellä työkohdetta pystyasennossa. Varastoa lastatessa tai purettaessa levyt ovat vaaka-asennossa, jolloin niitä on helppo käsitellä nosturin tai trukin avulla. Menetelmän ansiosta oikea levy löytyy välittömästi, siihen päästään käsiksi kätevästi ja lisäksi vältytään hankalilta kuljetuksilta pitkin tuotantotiloja.

Lipu-tuotteiden lisäksi tarjontaamme täydentävät Thiel Techniekin pitkien terästen ja ohutlevyjen hyllystöratkaisut sekä Lindhorst Entgrattechnikin rummutuskoneet.
Pääkonttorimme sijaitsee Savonlinnassa, ja meillä on Ruotsissa, Norjassa, Saksassa ja Hollannissa edustajat, jotka huolehtivat Skandinavian sekä Keski- ja Etelä-Euroopan asiakaskunnastamme. 
Lipu Oy • Majakkaniemi 30 • 57200 Savonlinna • lipu@lipu.fi • Puh. +358 (0)40 558 1278