Usein varasto on tuotannon pahin pullonkaula.

Oikea levy löytyy välittömästi.

Load it and pack it up!

Tekniikka

Joustava mutta kestävä rakenne

Lipu-järjestelmä voidaan mitoittaa joustavasti vastaamaan mitä erilaisimpiin tuotantovaatimuksiin. Sen varastopaikkojen koko, määrä ja kantavuus skaalautuvat käytettävien levyjen koon ja tyyppimäärien mukaan.

Järjestelmässä on sovelluksesta riippuen 7, 8, 10, 12 tai 16 kääntyvää varastopaikkaa ja yksi kiinteä paikka. Yhden varastopaikan kantavuus on 2 500 – 60 000 kg. Kantavuus riippuu runkojen määrästä. Varastoitavien levyjen pituus voi olla 2 – 24 m ja leveys 1 – 4 m. Tarvittaessa voimme räätälöidä myös yksilöllisen ratkaisun, jos levykokonne eivät vastaa vakiojärjestelmiämme.

Lipu-järjestelmissä ei ole monimutkaisia eikä vikaantumisalttiita rakenteita. Niinpä niiden huolto on helppoa, ja järjestelmien laskettu käyttöikä on peräti 25 vuotta. Lisäksi Lipu-järjestelmän rakenteilla on viiden vuoden takuu.

Lisävarusteet

Lisävarusteina toimitamme muun muassa erikoistuet ohuille levyille, jäännöslevykaukalot sekä pinnoitteet, joilla estetään ferriittisten varastointitasojen ja varastoitavan materiaalin välinen kosketus.